Michaele i Tareq Salahi se razvode: Moja žena je drolja koja je ukrala 50 ogrtača iz hotela

Michaele i Tareq Salahi se razvode: Moja žena je drolja koja je ukrala 50 ogrtača iz hotela

Foto: Bild

BRAČNI par iz Amerike, Michele i Tareq Salahi proslavili su se nakon što su prije gotovo dvije godine nepozvani uspjeli doći na Obaminu večeru, proći pored Tajne službe te se slikati i s nekim visokim dužnosnicima. No, bračni par se odlučio razvesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stoga je Tareq odlučio prodati predmete koji ga vežu za nju, uključujući i vjenčani prsten te nekoliko umjetnina, vrijednih nekoliko milijuna dolara. Usto će prodati i oko 50 ogrtača za kupanje koje je navodno njegova, kako je izjavio, "droljasta" supruga ukrala u hotelima diljem svijeta.

"Kad bismo došli u hotel, ona bi odmah nazvala recepciju i tražila novi ogrtač tvrdeći kako u našoj sobi jedan nedostaje tako nam ne bi naplatili ogrtače kad bismo se odjavljivali", ispričao je.

Aukcija će krenuti u subotu na internet stranici 9021go.com, a Tareq se nada da će sve uspjeti prodati. Osim ogrtača, odjeće, namještaja i vjenčanog prstena tu su se našle i dvije skulpture vrijedne 3,3 milijuna dolara, a sav novac Tareq će dati humanitarnim udrugama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara