Michelle Obama iznenadila publiku i ukrala pažnju na dodjeli Grammyja

Michelle Obama iznenadila publiku i ukrala pažnju na dodjeli Grammyja
Foto: Getty Images

MICHELLE OBAMA iznenadila je pojavom na pozornici na noćašnjoj dodjeli Grammyja, šokirajući oduševljenu publiku, koja je navijala toliko glasno da je morala ponovo započeti svoj govor. 

Obama, u bliještećem odijelu, pojavila se na pozornici na otvaranju dodjele nagrade, uz voditeljicu Aliciju Keys, Lady Gagu, Jadu Pinkett Smith i Jennifer Lopez, koje su sve govorile o utjecaju koji je glazba imala na njihove živote.

"Imamo show za odraditi", rekla je bivša prva američka dama nakon nekoliko trenutaka pljeskanja i vrištanja iz publike. Zatim je govorila o moći muzike, a istaknula je kako joj je ona uvijek pomagala da ispriča svoju priču. 

"Bilo da volimo country, rap ili rock, glazba nam pomaže da dijelimo svoje dostojanstvo i tugu, nade i radosti. Omogućuje nam da čujemo jedni druge, da jedni druge pozovemo unutra. Glazba nam pokazuje da je sve bitno, svaka priča sa svakim glasom, svaka nota svake pjesme. Nije li tako, dame?" rekla je.

Embed from Getty Images

Nakon nastupa Obama se oglasila i na Twitteru, gdje je napisala kako je željela biti uz Aliciju Keys na njezinoj velikoj večeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara