Mike Tyson progovorio o smrti kćerkice Exodus: Bio sam slomljen

Foto: JLP

PRIJE manje od dvije godine boksač Mike Tyson u tragičnoj nesreći izgubio je svoju kćerkicu Exodus. Četverogodišnja djevojčica ugušila se u obiteljskoj kući u Phoenixu. U poprilično dirljivom intervjuu koji je dao voditeljici Ellen DeGeneres, progovorio je o tom traumatičnom događaju. Ellen ga je u jednom trenutku upitala kako se nosio s tim teškim događajem.

"Imao sam četverogodišnju djevojčicu koja je nažalost imala nesreću i umrla. Bio sam slomljen. Želio sam zadržati bar malo dostojanstva. Kada sam došao u bolnicu i vidio je priključenu na aparatima, predviđao sam svoje reakcije, mislio sam da ću poludjeti na bolničko osoblje i izgubiti kontrolu. Kada sam došao u bolnicu i vidio roditelje koji su svoju djecu već izgubili, smirio sam se i našao dostojanstvo, nisam želio ispasti luđak", rekao je slavni Mike.

Osim što je izgubio kćerku, tada je vodio bitku s alkoholizmom. Priznao je da je trijezan otkako je Exodus preminula. "Imam odlične mentore i grupu za podršku. Nisam ništa bolji od ostatka ljudi i mislim da puno toga mogu njima zahvaliti", izjavio je Tyson. Osim što je ispričao svoje životne priče, Mike je ispromovirao i svoj nadolazeći reality show.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara