Mila Horvat: U medijima nisam niti postojala prije tog Bilića!

"DOSAD sam imala 90 posto negativnog publiciteta i iako se time najmanje ne zamaram - jer bitno je tko kaže, a ne što se govori - mogu pretpostaviti zašto im nisam baš draga. Vjerojatno se razlog krije u tome što se ne volim previše eksponirati i što sam većinom odbijala intervjue", komentira voditeljica Mila Horvat činjenicu da je mediji, otkad se bacila u svijet televizije, ne spominju u pozitivnom kontekstu. Čak i nakon što ju je jedan tjednik svrstao u "junake godine", drugi mediji sve su popratili sarkastičnim komentarima pa je Mila prestala biti dostupna novinama i nije došla u fazu gostovanja u rubrici "Moj dom", otkrivajući inovativni dizajn svoje wc školjke.

Mila Horvat se u intervjuu za tjednik Extra osvrnula na brojne priče o ljubavnoj vezi sa Slavenom Bilićem, nazivajući sve o čemu se pričalo proteklih godina - lažima. "To je priča stara dvije godine. Zar je zaista još uvijek aktualna? Neka konačno završi svoju karijeru pa da me više ne povezuju s njim. Čini mi se da u medijima nisam niti postojala prije tog Bilića. Sve je to bila jedna od najvećih obmana u povijesti žutog novinarstva i bilo bi to još u redu da sam s Bilićem barem popila kavu, no ja ga poznajem točno dva sata koliko je trajala emisija", kaže voditeljica i dodaje kako priliku ("kao neke") nije iskoristila da se dodatno promovira.

"Da bih podmirila svoje životne troškove, istovremeno sam radila tri do četiri posla"

Govoreći o statusu na HTV-u, Mila Horvat ističe da, suprotno uvriježenom mišljenju, nema protekciju, a priznaje i kako ne želi biti voditeljica do kraja života: "Ne forsiram ništa i sigurno neću donositi odluke preko noći". Mila je prokomentirala i činjenicu da joj javnost, zbog ponašanja i odijevanja, nerijetko daje više godina iako je tek u dvadeset i šestoj. "Ponašam se i izgledam kao da mi je 40. Možda sam i preozbiljna, no život me tome naučio. Od kuće sam otišla sa 14 godina i došla u Zagreb u srednju školu. Nakon škole sam upisala fakultet, bila podstanar i da bih podmirila svoje životne troškove, istovremeno radila tri do četiri posla", priznaje Mila.

Sve Miline poklonike razveselit će još nekoliko bitnih demantija - nije povećala grudi, ne poznaje Nives Celzijus niti joj je ova namještala frajere, nema botoxa na svom lijepom licu i "ne gradi sebe i svoj uspjeh preko tuđih leđa".

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara