Milan Popović o zabrani koju su dobili Severina i Igor: "Presedan u Hrvatskoj"

Milan Popović o zabrani koju su dobili Severina i Igor: "Presedan u Hrvatskoj"
Foto: Instagram/Igor Soban/PIXSELL

OPĆINSKI SUD u Zagrebu naložio je Severini i Igoru Kojiću da u narednih osam dana moraju obrisati sve slike njenog sina Aleksandra kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem te im zabranio i eventualne buduće objave.

Privremeni je to rasplet parnice između Severine i Milana Popovića, koji je ukidanje i tražio. Ako prekrše ovu mjeru, očekuje ih kazna od pet tisuća kuna koja će se povećavati ako to budu ponavljali. 

Nakon što je mjera donesena Milan Popović je progovorio za Index.

"Ova presuda je presedan u Hrvatskoj, jako je bitna generalno s obzirom na to da živimo u vrijeme digitalnih medija kada je zaštita podataka postala isto toliko bitna koliko i samo korištenje tih podataka s digitalnih medija. A ovo je presedan u smislu da je napokon netko prepoznao da je, kad je već zaštita privatnosti u pitanju, od posebne važnosti zaštita privatnosti djece. Sada napokon postoji ova presuda kao presedan koji će omogućiti svim drugim roditeljima koji žele zaštititi privatnost svoje djece, da to i učine", rekao je Popović veoma zadovoljan donošenjem ove privremene mjere.

"Ova presuda je samo potvrda koliko je ispravno to što sam radio na zaštiti privatnosti moga sina", zaključio je.

Severinin tim zasad nije komentirao ovu odluku suda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara