Milan Popović tvrdi da ga je Severina prevarila: "Rekla mi je da je u Zagrebu..."

Milan Popović tvrdi da ga je Severina prevarila: "Rekla mi je da je u Zagrebu..."

Foto: Instagram/YouTube

MILAN POPOVIĆ tvrdi da mu Severina brani viđanje sina Aleksandra. Navodno je pjevačica prošlog vikenda naprasno promijenila planove i bivšem zaručniku poručila da po sina dođe u Zagreb, a ne u Beograd kako su se dogovorili. Popović je s malim Aleksandrom trebao biti u petak, subotu i nedjelju, ali Severina mu je u zadnji tren poslala poruku da sina ne može preuzeti u Beogradu.

"Severina namjerno opstruira viđanje djeteta. Često odbija mijenjati termine kad je Milan zauzet, a poslije toga Centru za socijalnu skrb ne prijavi da dijete nije vidjelo oca. Tako pokušava spriječiti da dijete postane previše privrženo ocu i da ne odbija povratak majci, što se u zadnje vrijeme događa", ispričao je izvor za srpski Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Popović doznao iz tog lista da je Severina ipak sa suprugom i sinom u Beogradu, a kako bi to provjerio nazvao je redakciju.

"Molim vas, recite mi je li Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promijenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb. Znala je da je to nemoguće", rekao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara