Miley Cyrus organizira celebrity aukciju na eBayu

Miley Cyrus organizira celebrity aukciju na eBayu

Tekst: P.R.
Foto: JLP

MILEY CYRUS  je okupila svoje slavne prijatelje i organizirala dobrotvornu aukciju na eBayu kako bi pomogla stradalima u Haitiju.

"Od kada se dogodio taj strašni potres pokušavam na bilo koji način pomoći Haićanima", rekla je Miley. Stoga je organizirala humanitarnu aukciju na eBayu koja počinje 8.veljače. Od tog dana fanovi će se putem interneta moći nadmetati za odjeću, obuću ili nakit slavnih prijatelja pjevačice koji su se odazvali ovoj akciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Među ponuđenim predmetima naći će se haljina Hervea Legera koju je pjevačica nosila na dodjeli nagrada Grammy i dvije karte za skorašnju holivudsku premijeru njezinog novog filma "The Last Song". Trendseterica Nicole Richie darovala je nakit, a posrnula pop princeza Britney Spears poklonila je srebrnu Versace haljinu koju je nosila na dodjeli  MTV Video Music Awards 2008.

"Svi su bili velikodušni. Mama i ja smo zvale prijatelje i pitale ako bi htjeli sudjelovati. Svi su odmah pristali, a jedan među prvima bio je i Hugh Jackman", rekla je Miley i dodala kako hoće ljudima pokazati kako i najmanja stvar koju naprave može puno značiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara