Milijunski vikend u Wettpunktu!

Milijunski vikend u Wettpunktu!
Foto: Press

WETTPUNKT je poznat po velikim dobicima i spektakularnim nagradnim igrama što je dodatno potvrđeno 15. i 16. lipnja jer su u automat klubovima u Rijeci, Splitu i Zagrebu ostvareni dobici čiji je ukupni iznos bio veći od milijun kuna!

Prvo je u automat klubu Branimir centar u Zagrebu sretni igrač došao do MEGA JACKPOT dobitka od iznimno velikih 439.493,99 kuna, a nedugo zatim u automat klubu Picasso u Rijeci osvojeno je još većih 463.092,78 kuna.

Uz ovo su ostvareni i dobici od 70,000.00 i 17,000.00 kuna te nekoliko manjih što je ukupni iznos svih dobitaka u dva dana odveo preko spomenutih milijun kuna.

Automat klub Wettpunkt uz mogućnost ovakvih dobitaka svojim igračima uvijek predstavlja nove sadržaje te su trenutno u tijeku svakodnevne igre s vrlo vrijednim nagradama, a zaštitno lice ovih događanja i svih automat klubova je slavna i atraktivna pjevačica Nives Celzijus u ulozi superjunakinje koja se bori protiv dosade!

Svi posjetitelji non-stop otvorenih automat klubova svakako mogu potvrditi kako je u vrhunski uređenim prostorima Wettpunkta dobar provod zajamčen!

Informacije o svim klubovima i događanjima u njima dostupne su na stranici www.wettpunkt.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?