Miljenica narkodilera El Chapa: Bojim se za svoj život zbog Seana Penna

Miljenica narkodilera El Chapa: Bojim se za svoj život zbog Seana Penna

Foto: Instagram

ATRAKTIVNA meksička glumica Kate del Castillo zadnjih nekoliko tjedana je pod povećalom javnosti. 43-godišnja Kate otkrila je kako je pristala da slavni Sean Penn dođe na tajni sastanak s vođom narkokartela El Chapom prije nego li je i uhićen.

Kate je mislila kao će to pomoći njezinom filmu jer je mislila da će to pomoći njezinu biografskom filmu, no nije računala na to da će Penn njihov šestosatni razgovor dati medijima i za njega pokupiti sve zasluge.

Meksička glumica sada se boji za svoj život, te poručuje kako je Oscarovac bio lukav i osigurao se prije te je nju iz cijelog dogovora izostavio.


"Sean je na intervju stigao s novinarima, oni su e El Chapom potpisali svojevrsni ugovor koji im je osigurao imunitet, a ja sam ostala nezaštićena pa me mogu kazneno goniti zbog susreta s njim", kaže Kate koja se ljuti na Penna jer je htio "ispasti frajer".

"Poznato holivudsko ime trebalo je biti samo dobra reklama za autobiografski film koji sam planirala snimati o El Chapu, a sve je bila izdaja", kaže del Castillo za strane medije. Ta će sapunica izgleda imati još nastavaka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara