Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila

Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila

Foto: 123rf/HRT/Facebook

MIMA SIMIĆ je oduzela nevinost Željki Markić! Gospođu Markić to nije posebno zaboljelo, nije ni prokrvarila, a ono šta je za Mimu svršeno, za gospođu Markić je tek počelo.

Činjenica da je Željka svoju nevinost dala pripadnici LGBT populacije izazvala je kod mnogih suze u očima, ali gospođa Markić smatra da je suzavac mogao baciti i netko iz LGBT zajednice. S obzirom da je Željka dosad bila nevina, odnosno nikad kažnjavana, za očekivati je da će nakon prve uspješnice uslijediti i drugi pokušaji, tim više što se gospođa Markić rado odaje "egzibicionizmu".

Egzibicionizam je stvar osobnog zadovoljstva, a gospođa Markić se često eksponira u medijima nudeći gledateljima svoje napućene usnice, pa je svima jasno koji se užici iza toga kriju. Širom otvorena, gospođa Markić zanosno drhti uživajući u vlastitom glasu, a treptanje i lagano crvenilo na licu pri jačem uzbuđenju odaju strastvenu prirodu. Iznenađeni promatrač u susretu s egzibicionistom nerijetko osjeća gađenje i prezir, no egzibicionist upravo i priželjkuje da se gledatelj osupne viđenim.

Gospođu Markić posebno uzbuđuje LGBT populacija, te je zaokupljena tjelesnim otvorima i rupama, no Mima se pokazala kao rupa u zakonu. Htjeli smo pitati Mimu šta gospođu Markić neodoljivo privlači njoj, no Mimine izjave, za razliku od izjava gospođe Markić, ne možemo smatrati vjerodostojnima. Naime, Mima je ateist i kao takva nije sposobna za vjero-dostojnu izjavu. Postoje ljudi kojima je to struka, pa tako članovi HDZ-a i gospođa Markić sami sebe nazivaju vjerodostojnima, dok im se ne dokaže suprotno. Kad se dokaže suprotno jesu li i dalje vjerodostojni?

Naravno! Što je više dokaza o njihovoj nevjerodostojnosti, to su oni veći mučenici, a posthumno i sveci. Dokazi se nazivaju napadom na demokraciju i slobodu mišljenja. Ograničenu vladu se ne smije dodatno ograničavati zakonom, tim više jer nevinost i nije na cijeni, osim kod onih koji su i krivi i dužni.

Vlast nije patrijarhalno zaostala pizda, pa da je gubitak nevinosti obilježi za cijeli život. Promiskuitet ima svojih čari, danas s MOST-om, sutra s HNS-om, samo je SDP granica. Slično vrijedi i za gospođu Markić; danas Mima, sutra netko drugi, prekosutra netko treći. Gospođa Markić nije sapun, neće se potrošiti. Još će ona pjeniti i čistiti pred tuđim vratima.

Iako je nevinost izgubila u poodmakloj dobi, moglo bi se reći da nikad nije kasno. Između kurve i svetice razlika nije samo u nevinosti, već i u zaradi. Politika je, kažu, kurva, a gospođi Markić želimo da što prije postane svetica. Ona to zaslužuje!

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dadu Batinić i Dadin kanoćal, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Dada Batinić i Dadin Kanoćal.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara