Ministar Orepić osobno pokušao izvući Grdovića iz pritvora?

Ministar Orepić osobno pokušao izvući Grdovića iz pritvora?

Foto: YouTube/FAH

MINISTAR unutarnjih poslova Vlaho Orepić osobno se potrudio izvući iz pritvora Mladena Grdovića, nakon što je pjevača supruga prijavila za obiteljsko nasilje - tako barem tvrdi Ratko Bartulović, organizacijski voditelj festivala "Slavuji kamerlenga Vinko Coce".

Festival koji se održava večeras, a unaprijed je rasprodan, okupio je niz poznatih glazbenika, a na popisu izvođača našao se i Grdović koji je trebao otpjevati Hajdukovu neslužbenu himnu "Kada umrem umotan u bilo".

"Ministar tehničke vlade Vlaho Orepić ulaže sve napore da Mladen Grdović koji se nalazi u pritvoru zbog obiteljskog zlostavljanja večeras ipak zapjeva u kuli Kamerlengo", rekao je za Dalmacija News Ratko Bartulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Grdoviću je danas ekspresno otkazana gaža na festivalu Porcijunkulovo u Čakovcu, nakon što su gradski čelnici na izvanrednoj pressici pojasnili kako "nije primjereno da se na pozornicu popne osoba optužena za obiteljsko nasilje".

Ako je vjerovati Bartuloviću, ministar Orepić u tome ne vidi nikakav problem.

Inače, Festival je projekt Grada Trogira, a izvršni odbor festivala čine dogradonačelnik Trogira Radovan Slade-Šilović u ulozi izvršnog voditelja, Mugdeir Mugi Tutić umjetnički voditelj i Ratko Bartulović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara