Miočić: Ne optužujem nikog, ali imao sam neuobičajeno teška pitanja

ZADARSKI majstor za kvizove, Mirko Miočić, koji je u nedavno emitiranoj emisiji kviza “Tko želi biti milijunaš” osvojio “samo” 32,000 kuna, kazao je kako ne želi nikog optužiti, ali smatra da je imao neuobičajeno teška pitanja.

Podsjetimo, nakon što je iz petog pokušaja prošao “najbrži prst” te zasjeo u stolicu nasuprot voditelju Tariku Filipoviću, ali je unatoč činjenici da je na raspolaganju imao još jednog “jockera” odlučio pogađati odgovor na pitanje “Od koga su Splićani osvojili Brač u 13. stoljeću?”.

Pogađao je i – promašio, te je tako osvojio “samo” 32,000 kuna. Nesuđeni milijunaš Miočić se u razgovoru za Novi list požalio na neuobičajeno teška pitanja.

“Od do sada emitirana 242 Milijunaša, samo tri nisam gledao i nikada mi se, kao u nedjelju, nije dogodilo da ne znam dva pitanja zaredom. Daleko od toga da nekoga optužujem, ali sam uvjeren da su me pogodila neuobičajeno teška pitanja.” - kazao je Miočić.

No, Mirko unatoč ulozi velikog favorita za osvajanje milijun kuna u popularnom kvizu ipak nije razočaran osvojenim iznosom.

“Ne radi se o bahatosti niti ja pretendiram da sve znam. Jednostavno, tu se radi o činjenici da sam gledajući emisije uglavnom znao odgovore i o očekivanjima publike. Zbog svega toga bi mi bilo malo neugodno da sam se pokupio na 125.000 kuna. Uostalom, nije u novcima sve.” - zaključio je  Zadranin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara