Miranda Kerr zavodila "časnu sestru", gole grudi "okitila" križevima i krunicama

Tekst: I.M.
Foto: Numero

LIJEPA anđelica Victoria's Secreta i jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, Miranda Kerr, očito se odlučila posve oprostiti od statusa "dobre djevojke". Nakon mnoštva editorijala u kojima je pozirala posve gola, za novi broj francuskog Numera snimila je provokativni editorijal naziva "Loše obrazovanje", kojeg su mnogi, zbog korištenja vjerskih elemenata, odmah proglasili kontroverznim.

Na fotografijama u editorijalu niz razgolićena Mirandina prsa vise križevi i krunice, Miranda zavodi drugu manekenku odjevenu u odoru časne sestre, stražnjicu je prislonila na aktovku za koju je zakačena slika Majke Božje, a pozira i u haljinicama od lateksa inspiriranim odorama časnih sestara. Fotografije je snimio Greg Kadel.

Miranda Kerr krasi sve veći broj editorijala pa ne čudi što se već dvije godine zaredom nalazi na devetom mjestu Forbesove liste najplaćenijih modela, sa prošlogodišnjom zaradom od četiri milijuna dolara. Lijepa australska manekenka od 2007. godine djevojka je glumca Orlanda Blooma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara