Miranda Viđak: Nikad se ne bi vratila na pistu, nikad, manekenstvo je jako dosadno

Foto: Neja Markičević/Cropix

MIRANDA VIĐAK, nekadašnja manekenka, a danas modna dizajnernica i djevojka glumca Stefana Kapičića, jučer je posjetila Cro A Porter kako bi odgledala revije. Zanimala ju je i organizacija, budući da se i sama bavi PR-om te je dosta vremena provela u SAD-u radeći kao PR menadžerica. Djevojka kojoj svojevremeno nije mogao odoljeti ni Bruce Willis rekla nam je kako se na manekenske piste nikad ne bi vratila jer joj je to strašno dosadno. U ljubavi je već dugo s poznatim beogradskim glumcem, a u vezi još uvijek uživaju.

"PR nije lak zbog raznovrsnih karaktera"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvali su me organizatori, a zadnji put sam na CAP-u bila prije pet godina. Zanima me organizacija malo, novi prostori, da vidim kako se sve to odvija. Ne bavim se PR-om više, ali taj posao nije lak zbog raznoraznih karaktera koje treba uskladiti. Nisam nikada imala nijedan problem, treba biti profesionalan i to je to".

"Manekenstvu se nikad ne bi vratila jer je jako dosadno"

"U Beogradu sam u letu, prolazu, zabavno je i svaki dan se nešto događa, ok je", rekla nam je Miranda, koja često tamo boravi zahvaljujući svom dečku Stefanu. Iako se nekad bavila manekenstvom, rekla nam je kako joj nimalo ne nedostaje jer je dosadno, a nikad se ne bi vratila na pistu. "Ne, ne, ne nedostaje mi niti malo. Dizajniram, a na pistu se ne bi vratila nikad, to je toliko dosadno, da više nikad ne bi", zaključila je zgodna Miranda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara