Mirela, uspjela si: Fotka Višnjićeve ljubavnice u SAD-u vrijedi 150 dolara

BIVŠA ljubavnica Gorana Višnjića trenutno je jedina osoba iz Hrvatske čije fotografije vrijede na američkom žutom tržištu, a tu su nam informaciju otkrili domaći paparazzi koji surađuju s tamošnjim foto agencijama. Za "dobru fotku" Mirele Rupić i njezine jednogodišnje kćeri Lane Lourdes od američkih tabloida možete dobiti do 150 dolara, što je prilično skromna cijena u usporedbi s fotkama američkih zvijezda, a nekoliko je hrvatskih paparazza profitiralo zahvaljujući njezinom dolasku na netom završeni Hrvatski radijski festival, na kojem se, zaključili su sudionici, planirano motala oko objektiva kamera i fotoaparata.

"Mirela je trenutno jedina osoba čije fotke mogu prodati u SAD-u. Ne zanimaju ih, primjerice, Nina Morić i Vanja Rupena, pa čak ni Severina, najveća balkanska zvijezda. Ne zanimaju ih ni naši svjetski poznati nogometaši, jer oni zapravo uopće ne prate nogomet. Nisu zainteresirani ni za Gorana Ivaniševića. Samo Višnjić, koji više ne dolazi u Hrvatsku, i njegova ljubavnica", otkrio nam je paparazzo koji surađuje s američkim agencijama.

Mirela je ipak "mačji kašalj" u usporedbi s Britney

Iako nije dobila službeni poziv od HRF-a, Mirela se s kćeri Lanom Lourdes zaputila u Opatiju među više od 1200 akreditiranih novinara, a s jednogodišnjim djetetom slušala je ponoćne koncerte i uživala u interesu medija. Iako je u nekoliko navrata u Opatiji rekla kako "ne želi davati izjave i želi samo da je se pusti na miru", prolaznici su svjedočili njezinom snimanju editorijala i intervjuima za medije koji je za tih nekoliko riječi navodno dobro plaćaju.

"Mirelina fotka može postići cijenu od 150 dolara, ali to je sitnica u usporedbi s njihovim zvijezdama. Ako imate fotku Britney Spears koja šeta Los Angelesom, možete zaraditi i više od tisuću dolara, unatoč činjenici da su takve njezine fotografije već objavili svi", kaže nam paparazzo zahvaljujući kojem će se i američka javnost uskoro detaljno informirati o kretanjima poznate hrvatske majke.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara