Mirna Berend o tučnjavi missica: Puno manekenkica, premalo sponzora

KRUŽE glasine kako su se nedavno pred jednim noćnim klubom u Zagrebu Aleksandra Grdić, Jelena Orešković i Iva Jerković potukle. Na žalost, fotke tog zabavnog incidenta nemamo, ali prema riječima očevidaca, bilo je vatreno. Situaciju je komentirala i Mirna Berend koju je Nova TV angažirala da jednom tjedno komentira "skandale" koji potresaju hrvatsku društvenu scenu, a Mirna je, na sebi svojstven način dala svoje viđenje okršaja Vuittonovim torbicama.

"Missica je više nego sponzora i tu nastaje problem", rekla je Mirna. Moramo priznati, kada bismo kojim slučajem napravili statističku procjenu njezine tvrdnje, ona bi ovo samo potvrdila. "Sponzora u obliku muškaraca koji ih odijevaju je premalo i eto frke", nastavila je Mirna.

Mirna se osvrnula i na nedavno pojavljivanje Marka Grubnića u rozim hlačicama na opatijskoj rivijeri te je muškarcima poručila: "Muškarci, obucite roze hlače, uzmite veliku torbu, napudrajte se, obavezno ponesite ogledalce sa sobom i pričajte gluposti. Mi žene vas jedva čekamo u takvom izdanju".

A da se ugledamo na Mariju Antoanetu...?

Izgleda da Mirni uloga društvene komentatorice nije teško pala - bivša voditeljica poznata po dogom jeziku ima odgovor ima na sve pa i na prežderavanje hrvatskih političara koje je usporedila s legendarnom i okrutnom francuskom vladaricom Marijom Antoanetom, a čuvenu izreku "Neka jedu kolače" vrlo realno preselila i u hrvatsku okrutnu stvarnost.

V.V.
Foto: Index, Tea Cimas/Cropix

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara