Miss Brazila izgubila titulu zbog udaje

JOSEANA OLIVIERA još je tri mjeseca trebala nositi krunu najljepše djevojke kada se otkrilo da nije poštovala pravila za izbor Miss.

Titula joj je oduzeta i 21-godišnja ljepotica mora vratiti novac koji je dobila uz krunu, ali su joj obećali da bar može zadržati dobiveni nakit.

Na njeno mjesto došla je prva pratilja Taiza Thomsen.

Izgleda da su Brazilci ponekad slični Hrvatima jer su je razotkrile baš novine u pokrajini Rio Grande do Sul u kojoj je rođena.

Ustanovilo se da se 1998. godine udala za Rafaela Vargasa kojeg je kasnije napustila, ali nikada se nije službeno razvela.Joseana je izjavila novinarima kako se prijavila na natjecanje jer joj je trebao novac za bolesnog oca i da ne žali što je prevarila organizatore.

Titulu su joj već jednom zamalo oduzeli kada se otkrilo da se slikala polugola za muški magazin, ali spasila su je stroga pravila za izbor Miss koja zabranjuju da se takmičarke slikaju potpuno gole.

Joseana će to uskoro učiniti jer je sada brzo prihvatila ponudu za snimanje brazilskog izdanja "Playboya" pa će nadoknaditi lovu koju su joj oduzeli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara