Miss Hrvatske s konkurenticama snimila pjesmu za Olimpijske igre

PRIBLIŽAVA se veliko finale Izbora za Miss svijeta, na kojem se, među 106 finalistica, našla i naša uzdanica Tajana Jeremić. Sve su sudionice prije nekoliko dana sudjelovale na kineskom Fashion showu, na kojem su nosile tradicionalne, rukom izrađene kineske haljine, od kojih je svaka predstavljala jedan segment tamošnje kulture, a snimile su i pjesmu za nadolazeće Olimpijske igre.

Izbor za Miss svijeta održat će se 1. prosinca na otoku Sanya, a 106 ljepotica iz svih krajeva svijeta za tu se večer pripremalo uvježbavanjem koreografija, probama odjeće i drugim sitnicama koje bi finalnu večer trebale učiniti spektakularnom. Sudjelovanje na kineskom Fashion showu djevojkama je dalo uvid u ono što ih očekuje na finalnom izboru kojeg će pratiti milijuni ljudi diljem svijeta.

Osim što se upoznala s kineskom tradicijom i kulturom, Tajana Jeremić sudjelovala je i u snimanju pjesme za Olimpijske igre koje će se u Kini održati sljedećeg ljeta. Kako nema iskustva u studiju, bilo je to za nju posve novo iskustvo, a gledatelji će uradak na brojnim TV postajama diljem svijeta moći vidjeti neposredno prije početka Igara.

Tajana na kladionicama u zlatnoj sredini

Što se tiče kladionica, našoj uzdanici Tajani Jeremić nisu naklonjene - trenutno se nalazi na 40. mjestu, iza predstavnica Srbije, Makedonije i Italije. Miss Dominikanske Republike trenutno prema kladionicama ima najviše izgleda za pobjedu, a slijede ju predstavnice Puerto Rica, Letonije, Jamajke i Meksika.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara