Miss Katarina Banić: Vuco mi je ka´ ćaća, nismo mi u vezi

Foto: Borna Čavrag/Index, Sven Gorjanc-Fabić/Index

NAKON što su neki hrvatski mediji danas objavili vijest kako bi naša Miss Katarina Banić mogla biti u ljubavnoj vezi s kontroverznim Sinišom Vucom, upitali smo je da nam to komentira. "Ma što vam je, Vuco mi je ka' ćaća", rekla je Katarina. Dodala je kako Vucu zna gotovo cijeli život jer su susjedi u Trilju. "Bože moj, kako ću biti s nekim koga znam cijeli život", zaključila je osupnuto Katarina.Nakon što smo je upitali da nam prokomentira to da su viđeni kako prilično intimno razgovaraju dok Vuco drži ruku na njenom desnom koljenu te se smiju, Katarina je rekla: "Ne znam ja tko je što vidio, ali bila sam s Vucom jer snimamo spot za pjesmu `Tražena si roba u gradu`".

Katarina nam je nedavno otkrila kako ljubi novog dečka, ali nije nam htjela reći o kome se radi. Pitali smo je kako je dečko reagirao na novinske napise o romansi s Vucom, a misica nam je odgovorila: "Kako bi komentirao, Bože moj, to je glupost".

Podsjetimo, spot za "Tražena si roba u gradu" Vuco je snimio još 2009. godine kada se u njemu pojavila plavokosa ljepotica Gloria Jurišić. "Vuco ponovno snima spot jer je pjesma veliki hit i radi se bolji spot za cijeli Balkan", objasnila nam je Katarina te dodala: "Ujedno Siniša radi i na mom albumu, a ja se nadam da će i nova pjesma izaći uskoro".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara