Missica protiv Kraljevića: Stari pedofil, tko zna kome je još što radio, ali sa mnom se neće zajebavati

Foto: RTL/Screenshot, Cropix

NAKON što je tijekom srijede izbio javni skandal između vlasnika licence za Miss Universe Hrvatske, Vladimira Kraljevića i natjecateljice za tu titulu te studentice ekonomije, Martine Knežević, krenule su i javne optužbe. Naime, Martina je Kraljevića policiji prijavila za pokušaj silovanja, a on nju i njenog dečka za otmicu i ucjenu. Nakon Kraljevićeve tiskovne konferencije koja se održala u četvrtak poslijepodne, Martina je svoju stranu ispričala u intervjuu za RTL Exkluziv.

"Noge su mi se ukočile, nisam znala što bih, ako ga sad nabijem ili neka kriva reakcija, ne znam kako će reagirati, pokušala sam mirno ostati. Počeo me maziti po stomaku, išao je glavom po stomaku, poljubio me i polizao pupak", prepričala je Martina događaj, koji se, prema njenim riječima, odigrao u hotelu Antunović tijekom prosinca.

"Rekao mi je da skinem gornji dio badića"


"Pokušao me malo maziti po rukama, po grudima i išao je prema stražnjici i leđima dolje i meni je odmah bilo neugodno. Onda se sjeo na krevet i rekao: `Hajde, skini gornji dio badića` i on primio za stražnjicu i onda me povukao i rekao: `Ne, moraš doći do žirija, ovdje moraš biti`", ispričala je Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kraljević o optužbama: To je sve u njenoj glavi

"To je u njenoj glavi, to je fantazija", komentirao je optužbe Kraljević dodajući kako joj je tada samo objasnio i pokazao da mora uvući trbuh, dići glavu i držati se uspravno. Također je rekao kako su ga ona i njen dečko ucjenama da će mu dići auto u zrak i ubiti, prisilili da napiše dokument kojim im jamči da će ona dobiti titulu Miss Universe. "To sam napisao kako me ne bi ubili", zaključuje Kraljević koji je danas pred medijima otkrio i modrice koje je navodno zadobio tijekom otmice Martininog dečka i pomagača.Martina: Da sam željela krunu sad bih se pripremala za izbor


"Ako sam ja željela krunu, onda bih valjda sad šutjela i išla na pripreme i izbor i dobila krunu. Ali ne, ja sam se odlučila prijaviti policiji i definitivno se neće sa mnom zajebavati, tko zna kome je on i što još radio, taj stari pedofil, meni neće", izjavila je Martina.

Ona je policiji navodno predala i audiozapise na kojima je snimljeno Kraljevićevo priznanje što joj je napravio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara