Misteriozna detektivska priča na Très Chic Specijal u Kaptol Boutique Cinema

Misteriozna detektivska priča na Très Chic Specijal u Kaptol Boutique Cinema
Foto: Press

ZA KRAJ studenog, točnije 22.11. Kaptol Boutique Cinema vam priprema još jedno izdanje dobro poznate filmske večeri: Très Chic Specijal. Ovoga puta na repertoaru je misteriozni film redatelja Riana Johnsona, na tragu radnji Agathe Christie, Nož u leđa, koji je intrigantan spoj kriminalističkog zapleta, duhovitih scena i drame. Posjetiteljice očekuje prosecco dobrodošlice i Très Chic vrećica s poklonima partnera večeri, uz malu "oazu knjiga“ u WOW baru! Prije filma vas očekuje i spraying parfema, a kako je u pitanju petak, ne planirajte rani odlazak doma jer je za atmosferu u baru zadužena DJ-ica Tajana Beck sve do ponoći!

Radnja filma ‘Nož u leđa’ vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Thrombeyja (Chistophera Plummera), glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne.

 

Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma.
Sam redatelj Johnson izjavio je da film ima Hitchcockov zaplet.

Kompletna postava filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Craig (James Bond), Chris Evans (Kapetan Amerika) i Jamie Lee Curtis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na redateljsko mjesto zasjeo Rian Johnson kojeg znamo kao redatelja i scenarista filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi i Looper.

Prije početka filma, ne zaboravite pogledati ispod vašeg sjedala jer će neke posjetiteljice doma otići bogatije za dodatne poklone prema principu “pogledaj ispod sjedala”.  Neke večeri su jednostavno drugačije od drugih, prepune su pozitivne energije i rezervirane su samo za opuštanje jer se događaju u jedinstvenom ambijentu jednog od najljepših europskih kina. U prodaji su boutique i regular ulaznice, a kapacitet je ograničen: http://bit.ly/TresChic_NožuLeđa.

Film se pretpremijerno može pogledati u svim CineStar kinima od 22. studenog

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?