Mladen Petrić sa suprugom Despinom bira ime skorašnjoj prinovi

PRED hrvatskim reprezentativcem Mladenom Petrićem brojne su promjene - supruga Despina u rujnu će roditi njihovo prvo dijete, a očekuje ga preseljenje iz Dortmunda u Hamburg. Popularni nogometaš Indexu je priznao kako će mu najviše faliti društvo s kojim je u Dortmundu provodio slobodno vrijeme: "Jako mi je žao što se više nećemo družiti s Robertom i Anicom Kovač, tamo smo postali jako dobri prijatelji". Ipak, u Hamburgu ga čekaju Ivica Olić i njegova supruga, koji tamo žive posljednje dvije godine.

Despina i Mladen Petrić za nekoliko će tjedana dobiti prvo dijete. "Čekamo djevojčicu! Imamo tri opcije za ime, ali se još nismo odlučili. Imamo još malo vremena", rekao nam je Mladen Petrić. Despina i Mladen upoznali su se na novogodišnjem slavlju 2003. godine, a kako je njemu rođendan 1. siječnja, nakon ponoći rekao je Despini da mu čestita rođendan poljupcem, iako su se poznavali tek nekoliko sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Despina ga nije poljubila, ali mu je umjesto poljupca dala svoj broj telefona i romansa se počela razvijati. U ljeto 2005. Mladen i Despina su prekinuli, ali 10 mjeseci kasnije ponovo su počeli vezu.  "Mi smo stvoreni jedno za drugo", rekao je tada za švicarski Blick i dodao: "Shvatio sam da je ona žena mojih snova".

M.A.
Foto: Index, Blick

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara