Mladenci sa svadbe otišli na koncert Zabranjenog pušenja, odsvirali su im "Karabaju"

Foto: Index

U SUBOTU navečer grupa Zabranjeno pušenje svirala je na motorijadi u Donjem Miholjcu. Dečki su s koncertom počeli iza ponoći, ali kao i uvijek, oduševljenu publiku zabavljali su više od dva sata. Sejo i dečki iz benda nakon koncerta bili su zadovoljni svojim nastupom na kojem se, osim nekoliko tisuća obožavatelja, skupilo i mnoštvo njihovih prijatelja i poznanika. "Bio je dobar koncert, dobro smo to odradili i izmorili se", izjavio je Sejo nakon naporne svirke.

Obožavatelji iz Mađarske putuju na njihove brojne koncerte

Među okupljenima našli su se i njihovi prijatelji iz Mađarske koji dolaze na gotovo sve koncerte. "Oni ne razumiju riječ hrvatskog, ali su postali obožavatelji nakon što im je jedan poznanik preveo naše tekstove. Sad dolaze na sve koncerte u krugu od 500 kilometara. Postali smo tako dobri s njima da im ponekad i smještaj tražimo, gotovo su kao dio benda", ispričao nam je Sejo. Osim njih, okupilo se i dosta prijatelja koje su upoznali na raznim motorijadama. Tijekom večere za bend i prijatelje restoran je okupiran s 30-ak ljudi, a osim njih mnogi fanovi dolazili su tražiti autogram. Bend je rado pozirao s njima jer svoje obožavatelje iznimno cijene.

Odsvirali za mladence
Na samom koncertu učinili su nešto netipično. Naime, jedan mladić došao je zamoliti da bend pozdravi mladence koji su taj dan imali svadbu, a veliki su obožavatelji Zabranjenog pušenja. Sejo je pozdravio Emanuelu i Domagoja, poželio im puno sreće u životu te im odsvirao "Karabaju". Osim toga, svirali su i ostale hitove poput "Pišonja i Žuga", "Lijepa Alma", "Možeš imat moje tijelo", "Djevojčice kojima miriše koža", "Pišonja i Žuga u paklu droge" i brojne druge.

Zabranjeno pušenje snima spot u Turskoj

Nakon napornog vikenda bend kreće za Tursku gdje će snimiti spot za pjesmu "Tvoja bosa stopala" s posljednjeg albuma "Muzej revolucije". U spotu će se, osim bubnjara Branka i Seje, pojaviti i srpska glumica Marija Karan koja je oduševljena suradnjom s bendom. "Ja slušam Zabranjeno pušenje od malih nogu i rado sam pristala glumiti u spotu", rekla nam je Marija nedavno. Za sve obožavatelje Zabranjenog pušenja Index.hr donositi će izvještaje sa snimanja spota te kako su se Sejo i Branko snašli u svojim glumačkim ulogama, ali i zemlji kebaba, baklave i "kafe".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara