Mlađahni ljepotan "otkantao" pop princezu Britney Spears

Tekst: V.R.
Foto: JLP

BRITNEY SPEARS je i dalje jedna od najzanimljivijih tema američkim tabloidima. Nakon što je vijest o prekidu veze s Jasonom Trawicom odjeknula u medijima, Britney se okomila na širokoj javnosti nepoznatog manekena kojeg je izabrala iz kataloga.

Što se dogodilo?

Britt navodno, pišu tabloidi, slomljeno srce liječi listanjem kataloga manekenskih agencija u potrazi za savršenim muškarcem, ali 27-godišnji ljepotan za privatno druženje s popularnom pjevačicom nije bio zainteresiran. Zašto? Nije objasnio.

"Kad je stigao, nije bilo nikakvih kamera, samo Britney koja je izgledala jako seksi. Jasno mu je dala do znanja da ga ne želi angažirati nego izlaziti s njim", ispričao je novinarima izvor iz dotične modne agencije.

Povratak u velikom stilu - uspješan!

Britney upravo dovršava promociju svojeg posljednjeg albuma i turneju Circurs, kojima se na scenu, nakon niza živčanih slomova i ljubavnih brodoloma, vratila u velikom stilu. Isklesala je figuru, počela se brinuti o djeci, izgladila odnose s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Obožavatelj se okrutno poigrao s Britney na My SpaceuOd Tarwicka se Britney nije odvajala ni kad se nedavno jedan obožavatelj s pjevačicom odlučio poigrati na prilično morbidan način - hakirao je njezinu službenu stranicu na društvenom servisu znanom kao MySpace te ondje objavio: "Britney je danas preminula. Tužan je to dan za sve nas. Više vijesti uskoro". Fanovi su pomahnitali, a kada su vrlo brzo, fotografi locirali pjevačicu kako s Jasonom bira plahte na Rodeo Driveu, mnogi  su odahnuli.

A da je Britney vruća roba dokazuje i cijena fotografija princezina privatnog života - posrnula pjevačica vratila je zvjezdani status, promijenila boju kose, podebljala bankovni račun te tako dokazala kako nije bitno koliko puta u životu padneš - bitno je da se nakon pada digneš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara