Moby napadnut buzdovanom nakon nastupa u Bostonu

DANCE ćelavca napala su trojica muškaraca nakon održanog koncerta u Bostonu. Napad je navodno izvršen nekom vrstom buzdovana, a Moby je prošao s par ogrebotina i šavova.

Nesretni nastup u bostonskom Paradise Clubu Moby je održao 11. prosinca, u sklopu turneje kojom promovira svoj zadnji album "18".

Moby je u dnevniku kojeg objavljuje na svojim službenim stranicama napisao: "Nakon nastupa izašao sam vani kako bi došao do svog auta. Vani je stajalo nekoliko fanova koji su me tražili autogram, pa sam, kao i obično, zastao da se potpišem na par sitnica."

"Odjednom sam napadnut i to od strane (ja mislim) tri muškarca koji su imali buzdovan. Udarili su me odostraga, a ja nisam imao pojma što se događa. Nakon što primio nekoliko udaraca u potiljak, okrenuo sam se da vidim što se događa, nakon čega sam primio još nekoliko udaraca u lice. Napadači su potom pobjegli. Trenutno sjedim za kompjuterom sav krvav i čekam da dođe policija kako bih prijavio incident." - napisao je Moby.

Na svu sreću, Moby je prošao sa samo par ogrebotina i šavova, a ovih dana bi trebao razgovarati s policijom o incidentu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara