Mogli biste osjetiti susramlje kad vidite kako su ovi tipovi zaprosili cure

Mogli biste osjetiti susramlje kad vidite kako su ovi tipovi zaprosili cure
Foto: Reddit

TEŠKO je danas, uz sva čuda modernog doba, biti drukčiji i poseban, pogotovo ako svojoj dragoj želite priuštiti prosidbu kakvu nikad nije zamišljala. Neki su budući ženici ipak otišli predaleko u neukusu, izostanku takta ili nečem trećem, a Reddit ih je pobrojio u urnebesnoj galeriji.

Išla je tamo gdje i kraljevi idu pješke, ali posao nije uspjela obaviti na miru. Njegova ljubav jednostavno nije mogla čekati.

Htio je biti domišljat i neponovljiv, ali nije baš pazio na estetiku, pa je znak "Hoćeš li se udati za mene?", od svih dostupnih mu mjesta, odlučio staviti na prenosive WC-eve.

No better way to propose than on the front of a portaloo from r/trashy

Ova djevojka očito nije u Prijateljima životinja, jer se oduševila bizarnom prošnjom u kojoj je divlja svinja trebala uginuti da bi on kleknuo i izvadio prsten.

Nothing says romance like stabbing baby animals. from r/trashy

S malo izolir-trake zalijepio je čarobno pitanje na limenku piva i odabranicu svog srca poslao po iznenađenje. Ona je skoro pala u nesvijest, a ostalo je povijest.

Red neck Proposal from r/trashy

"Hoćeš li se udati za mene ili ne?", romantično ju je upitao na dječjoj peleni. Koju je vjerojatno, dok je on sjedio i pio pivo, sama morala promijeniti djetetu.

Stavljati prsten u hranu odmah je u startu krivi odabir, ali onda, od sve moguće hrane odabrati baš hrenovku u hot-dogu, tad već pričamo o umjetnosti.

Šum valova uz tople riječi izgovorene iz srca zapravo nije loš odabir, ali zadnja stijena usred naleta valova ipak je bila preambiciozna. Zimsko odijelo prosca daje naslutiti da ovo nisu očekivali.

"U čemu još nikad nisam vidio prsten, a mogao bih ga podvaliti svojoj dragoj? Aha, u duhanu za žvakanje!", vjerovali ili ne, pomislio je barem jednom negdje netko.

Chewing Tobacco Wedding Proposal from r/trashy

Ova prosidba nije imala slabu kariku sve dok se klincu nije počelo ići na WC. Kako su odrasli imali pametnijeg posla, preuzeo je stvar u svoje ruke, doslovno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara