Mogu li divljine Tajlanda i nova voditeljica spasiti Big Brother?

NEUSPJEH Celebrity Big Brothera natjerao je RTL-ove producente da dobro razmisle o budućnosti tog reality showa, a oni su, u nadi da će nanovo zainteresirati domaću javnost, cijelu priču odlučili preseliti u Tajland. Filmski grad Kantana ugostit će 5. rujna nove kandidate koji će se boriti za novčanu nagradu od milijun i pol kuna te, naravno, slavu neslućenih razmjera, a voditeljska ekipa također doživljava manje promjene - Antonija Blaće i dalje je "stup priče", u novoj sezoni je i Marko Lušić, dok mlada Korana Gvozdić uskače na mjesto Renate Sopek.

"Mnoga iznenađenja koja očekuju natjecatelje pete sezone Big Brothera, otkačeni adrenalinski zadaci te sama činjenica da su na drugom kraju svijeta, gdje je klima potpuno drugačija od europske, dat će novoj sezoni dodatni šarm, ali i doprinijeti neizvjesnosti", poručuju s RTL Televizije, koja u egzotičnoj verziji Big Brothera vidi novu priliku za porast gledanosti. U novoj sezoni Big Brother će se boriti s brojnim sličnim adutima konkurenata - Nova TV plasira čak tri game showa i glazbeni reality "Operacija Trijumf", dok se HTV drži davno provjerenog formata, točnije emisije "Ples sa zvijezdama".

Većina bivših stanara odustala od slave, ali neki se još ne daju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Antonije Blaće, nitko se od brojnih BB natjecatelja nije uspio nametnuti kao novo lice na društvenoj sceni, a pokušaja je bilo napretek - brojne su kandidatkinje izjavljivale da žele biti voditeljice, neke su nas častile golišavim editorijalima, a najdalje je otišao Hrvoje Šoštarić, koji se u prošloj sezoni proslavio kao prvi deklarirani homoseksualac u Kući. Nakon izlaska iz showa snimio je i pjesmu "Diva, One and Only", ali su je odbili svi glazbeni urednici pa je "gay diva" izjavila da ga svi bojkotiraju upravo zato što je homoseksualac. Što se pobjednika prošlih sezona tiče, izdašnu nagradu troše (ili su je već potrošili) daleko od očiju javnosti.

Kako doznajemo, RTL Televizija ove se sezone povodila za novim kriterijima kad su u pitanju sudionici showa - dosadašnje sezone pokazale su da njihovi producenti nerijetko "zastrane" u odabiru ljudi, pa se u Kući nađu slične osobnosti koje "nemaju o čemu pričati". Ove će godine gledatelje dočekati potpuno drukčija situacija - audicija je bila "otvorena", a stanari će, najavljeno je, svojim ponašanjem i izjavama itekako privlačiti pozornost. Na njihovu žalost, Farma s tonom glupih izjava je već emitirana, ali nimalo ne sumnjamo da će novi "BB kolektiv" pronaći način da sljedećih nekoliko mjeseci provede na naslovnicama, kao i u vrhu ljestvice najgledanijih emisija.

M.A.
Foto: RTL, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara