"Moja si mačkica za jebanje": Super Silva u bolnici postala lezbijka

IAKO se javno odrekla pjevačke karijere, Super Silva i dalje otkriva crtice iz privatnog života, a u novom nastavku svoje "želim, ali ne želim biti u medijima" priče, priznala je kako je posljednjih šest mjeseci u lezbijskoj vezi. Zaljubila se, naime, u medicinsku sestru koja ju je njegovala u najtežim trenucima, a njihov odnos ubrzo je prerastao u veliku ljubav koja je već nekoliko puta bila na kušnji, ali je unatoč svemu i dalje na snazi. "Radi se o nekome tko je bio uz mene dok sam piškila u krevet, nosila pelene i bila u kolicima... Ona je iz medicinske struke, bila je uz mene kad mi je najviše trebalo. Ona mi je sve, najveća potpora", priznala je Super Silva u Red Carpetu.

Razočarana u muškarce, Silva Mišanović i službeno se okrenula ženama, ističući kako joj je ovo prvo lezbijsko iskustvo. "Nijedan od muškaraca s kojima sam spavala nije me nazvao, kao čovjeka, da me pita kako sam. Toliko o muškarcima  - tu su dok im valjaš, dok te mogu iskorištavati, a kad si nepokretna i bolesna, tko te j...", kaže bivša pjevačica, koja je Red Carpetu bez problema ustupila intimne poruke svoje nove ljubavnice. Misteriozna medicinska sestra ne želi se, kaže Silva, medijski eksponirati, ali očito nema problema s privatnim SMS porukama u televizijskom eteru:

"Prvi put u životu sam zavedena"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se spontano, kroz brigu i pažnju. Ona je prišla meni, prvi put u životu sam zavedena", kaže Silva i priznaje kako se još neko vrijeme ne može seksati, zbog čega je, smatra, izgubila "bodove" u očima muškaraca koje je dotad zanimala. To je trenutno previše ne muči, jer je izgubila povjerenje u njih: "Muškarci mi se gade, svi odreda osim ponekog bliskog prijatelja!".

Već kao šesnaestogodišnjakinja Silva je, priznaje, izgubila povjerenje u muški rod, zahvaljujući nasrtajima glazbenih producenata i menadžera koji su joj obećavali veliku karijeru i zauzvrat tražili seks. "Jedan glazbeni producent me je poveo u svoj ured da preslušamo moj CD. Kad sam ušla u prostoriju, shvatila sam da je to soba, a ne ured. Počeo me pipati po leđima, pa mi je pohvalio grudi", kaže i dodaje kako je bila žrtva i jednog "poznatog TV voditelja koji je i prije napadao žene".

Od pjevanja, dakle, nema ništa, ali Silva je svoj život očito odlučila servirati medijima do najsitnijih detalja, pa je tako prepričala reakciju oca na činjenicu da mu je kći postala lezbijka i priznala da se njezina nova djevojka itekako naljutila vidjevši je na televiziji s Antonijem Marušićem, bivšim dečkom kojeg je svojedobno prijavila policiji. Silva je, s obzirom na propale albume, očito odlučila postati reality zvijezda, a to joj zasad polazi za rukom, pa čak i bez vlastite emisije i ugovora s nekom TV kućom. Kako žive Silva i njena lezbijska družica? Više u sljedećem nastavku.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara