Monika Kravić "ne želi dramu oko svadbe", ali je plaća - milijun kuna!

JEDNO od najskupljih hrvatskih vjenčanja održat će se sljedeće subote, 7, lipnja, u crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu i kristalnoj dvorani hotela Westin, a njegovi protagonisti su voditeljica Monika Kravić te Mario Mamić, sin dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića. Kako piše Jutarnji list, budući bračni par na raskošno će vjenčanje potrošiti oko milijun kuna, a nazočit će mu brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života Hrvatske.

Monika Kravić na vjenčanju će nositi 60 tisuća kuna vrijednu haljinu dizajnera Valentina, a na svadbeni jelovnik, prema nekim informacijama, odlazi 220 tisuća kuna. Glavni zabavljači na vjenčanju bit će Maja Šuput i sastav Kužiš, stari moj, a Mamići će ih, piše Jutarnji list, platiti s više od 70 tisuća kuna. Posluga košta 25 tisuća kuna, a na piće će otići oko 120 tisuća kuna, pa je jasno da se radi o jednoj od najspektakularnijih svadbi među poznatim Hrvatima.

Voditeljica se s dečkom ne voli pojavljivati u javnosti, a izbjegava odgovore na pitanja o privatnom životu. "Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus", rekla nam je nedavno kad smo je upitali kako se misli "boriti" protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda. Mediji su saznali i da će joj kuma biti Ivona Periša, kolegica iz reality showa Story Supernova, dok će Mariju Mamiću kum biti prijatelj iz djetinjstva.

Ljepotica za život zarađuje traženjem i objavljivanjem pikanterija iz života poznatih Hrvat(ic)a, međutim kad je riječ o njoj, nije spremna otkrivati detalje. "Nekad se osjećam kao između dvije vatre jer radim takav posao, no ne vidim u tome neki veliki problem. Uostalom, mojim gostima sasvim je dopušteno ne odgovarati na pitanja koja smatraju preosobnima", kaže Monika Kravić, koja uživa u "posljednjim danima slobode" i priprema ništa manje spektakularnu djevojačku zabavu.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara