Morgan Freeman unatoč ozljedama nije zaboravio smisao za humor

Morgan Freeman unatoč ozljedama nije zaboravio smisao za humor

MORGAN FREEMAN i njegova suputnica iz automobila u kojem su doživjeli nesreću upravo se u ovim trenutcima pripremaju za operacije koje ih očekuju nakon stravične prometne nesreće koju su doživjeli u noći u nedjelju.

"Freeman je slomio ruku i ozlijedio rame te je unatoč svemu dobre volje i ne očajava", okupljene novinare obavijestio je glasnogovornik bolnice u kojoj se Freemen i njegova suputnica Demaris Meyer trenutno nalaze. Žena s kojom je Freeman bio u automobilu u trenutku nesreće javnosti je nepoznata i novinari je nisu uspjeli povezati sa slavnim glumcem, zna joj se tek ime i prezime, kao i činjenica da Nissan Maxima, automobil u kojem su doživjeli nesreću a koji je Freeman vozio, pripada njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest da je glumac okrunjen Oscarom nastradao u stravičnoj prometnoj nesreći jučer je sablaznila svjetsku javnost - bolnički izvori su najprije izvijestili da je Freeman u "teškom stanju". Ali lokalni mediji su javili da je Freeman bio u stanju razgovarati sa spasilačkim ekipama na mjestu događaja, odnosno šaliti se s slučajnim prolaznicima koji su se okupili oko mjesta nesreće i mobitel-kamerama snimali slavnog glumca.

71-godišnji Freeman se smatra jednim od najuglednijih karakternih glumaca u Hollywoodu, a specijalnost su mu uloge osoba od moralnog ili političkog autoriteta, što je uključivalo američke predsjednike, ali i Boga. Freeman je godine 2005. dobio Oscara za sporednu ulogu u filmu Djevojka od milijun dolara. Freeman, usprkos blistavoj holivudskoj karijeri, od Los Angelesa više voli svoju rodnu državu Mississippi gdje je sagradio ranč i gdje živi sa suprugom Myrnom.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara