Morić: Mislila sam da je Fabrizio mrtav

FABRIZIO CORONA nikako da se sabere, pa je tako nakon ucjenjivanja poznatih Talijanki lascivnim paparazzi fotografijama, uhićenja zbog plaćanja ručka u jednom restoranu  krivotvorenim eurima, sada svojoj bivšoj Nini Morić priuštio "uletavanje" horde od devet policajaca u stan.

"Probudilo me lupanje po vratima, bilo je negdje devet sati ujutro. Kako sam prije radila do kasno navečer to sam jutro spavala nešto duže kada sam čula lupanje. Otvorila sam vrata i ugledalo me devet policajaca za koje nisam znala što rade pred mojim ulazom. Uplašila sam se jer sam pomislila kako je Fabrizio mrtav", prenijeli su mediji izjavu Nine Morić kojoj su policajci pokucali na vrata stana u središtu Milana, gdje živi sa svojim petogodišnjim sinom Carlosom Mariom.

U Fabrizijevom stanu pronašli ilegalan pištolj i lažne novčanice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci u Nininom stanu nisu pronašli ništa, čak niti jedan komad njegove odjeće. Par ulica dalje Fabrizio je iznajmio stan nakon razvoda od Nine, pa su se policajci nakon pretrage Nininog stana tamo uputili.

Nina Morić je,  nakon što su policajci u Fabriziovom stanu pronašli 24 lažne novčanice od 100 eura i ilegalni pištolj, izjavila kako ne vjeruje da je Fabrizio kriv.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara