Mormoni tjeraju Lindsay da čisti zahode

Mormoni tjeraju Lindsay da čisti zahode

SUDEĆI prema informacijama koje je izvjesna Jane P., pacijentica u klinici Cirque Lodge, dala časopisu The Insider, Lindsay Lohan suočena je s prilično strogim režimom - ustaje u 6 sati, a dan joj je isplaniran do najsitnijih detalja. Obveze uključuju svakodnevno čišćenje zahoda i razgovore s psihijatrima, a samo sat vremena dnevno Lindsay može činiti što je volja. Obzirom na njen buran noćni život, najteže joj vjerojatno pada što se svjetla gase u 23 sata, nakon čega klinikom mora vladati apsolutna tišina.

Rehabilitacijski centar Cirque Lodge u Utahu, kojeg je osnovala tamošnja mormonska zajednica, mnogo je stroži od centra Promises, u kojem je Lindsay Lohan, ali i brojne druge zvijezde, boravila nekoliko puta. Pacijentima je ograničena uporaba interneta, nadziru se njihovi telefonski pozivi, a dnevno imaju samo sat vremena za sebe. Lindsay, poput jedanaestero drugih pacijenata s kojima je u grupi, svakog jutra mora spremati svoju sobu, čistiti WC, a u raznim diskusijama i razgovorima sa stručnjacima provodi oko osam sati dnevno.

Izvjesna Jane P., pacijentica spomenutog centra, potvrdila je časopisu The Insider kako se poznata zločesta djevojka doista nalazi u centru, obveze prihvaća bez pogovora i trudi se ne isticati na bilo koji način. Prema njenim tvrdnjama, odustala je i od posebnih zahtjeva, kojima je navodno izludjela osoblje centra Promises u kojem se dvaput pokušala izliječiti od ovisnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužbe i dalje pristižu

Dok posrnula glumica pokušava srediti život, na njezinu kućnu adresu pristižu nove tužbe - Tracie Rise, koju je navodno naganjala automobilom one noći kad je po drugi put uhićena zbog vožnje u pijanom stanju, tužila ju je zbog ugrožavanja života i duševne boli. "Netko je mogao poginuti zbog njezinog neopreza i krivih odluka", izjavila je "oštećena", a njezin odvjetnik Paul Hoffman je dodao: "Moja klijentica je mislila da će poginuti te večeri, i još uvijek proživljava veliku traumu".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara