Kolinda Vučića dočekala sa snažnom porukom na rukavima: "Inzistirala je da to napišemo"

Kolinda Vučića dočekala sa snažnom porukom na rukavima: "Inzistirala je da to napišemo"

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

ZA SUSRET sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem Kolinda Grabar-Kitarović odjenula je crni kaput vojničkog kroja, na čijim je rukavima zlatnim koncem izvezena riječ hrabrost na glagoljici. Kaput je izradio Etno butik Mara.

"Ponudili smo predsjednici kroj kaputa koji je imao sinjski ornament s alkarske odore, no ona je inzistirala da na kaputu bude glagoljica s natpisom po njenom izboru. Vidim da su mediji jako snažno reagirali na natpis", rekla je za Index Marija Milković iz Etno butika Mara.

Za šivanje kaputa nije bilo puno vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dva-tri dana smo ga napravili, mi imamo jako puno posla, ona je isto u gužvi, pa smo morali brzo", dodala je naša sugovornica i naglasila da je zadovoljna time što predsjednica hrabro nosi njihov dizajn.

Poruke Vučiću na rukavu postale su Kolindina tradicija. Tijekom susreta u Beogradu, povodom njegove inauguracije, nosila je sako na čijem je rukavu bila ispisana riječ ljubav. Taj je sako nosila u još nekoliko navrata, posljednji put za Novu godinu

I za taj je sako bio zaslužan Etno butik Mara, koji je dizajnirao i odijelo s lepoglavskom čipkom koji je predsjednica nosila tijekom susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, odijelo s paškom čipkom za susret s kraljicom Elizabetom te ono s motivima Bašćanske ploče koji je nosila u UN-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara