Mudrac Krešo spriječio fizički okršaj histeričnih Vite i Mateje

"BIJEDNA ti majka koja te rodila" kazala je Mateja Viti nakon njezina višednevnog divljanja po kući. Viti, koja je već odavno trebala biti van BB kuće, mnogi su stanari zamjerili "bahaćenje", koje je pokazala u posljednjih nekoliko dana.

Iako se uglavnom svađa sa Stipom, Vita se sada obrušila na Mateju, kojoj je zamjerila što joj ova tijekom rasprave nije pružila svu pozornost koju zaslužuje. "Nećeš ti meni okretat' leđa", zaustila je Vita ubrzavši histerično korak prema Mateji, koja se netom nakon toga sažalila nad osobom koja je zaslužna za postojanje uznemirene Splićanke. "Šta si rekla?! Šta si rekla?!", uzbunila se Vita čuvši kako joj netko proziva majku, a kako je sve počelo upućivati na potencijalni fizički obračun, ubacio se Krešo, koji u svakom trenutku zna što reći. "Sto žena, dvjesto sisa", mudro je tako svojedobno zaključio Krešo, koji je spriječio eskalaciju daljnjeg sukoba između dviju razjarenih stanarki.

"Mateja je tuka"

Maja Paola također se našla na Vitinoj tapeti, i to zbog šale da je trudna već tri mjeseca. Dugorešanka je to stanarima priopćila kako bi privukla njihovu pažnju, no neko ih je vrijeme držala u neizvjesnosti, ne želeći im reći je li to bila istina ili laž. Neki su to i shvatili kao šalu, dok je Vita konstatirala kako "neće nju nitko praviti ludom". Takva laž o trudnoći, kaže Vita, nešto je najgluplje i živcira ju. "Ta mala", kaže iznervirana Splićanka, "uvijek nešta sere i glumi anđelčića čisteći poslije njih".

Vita i Tessa, čiji je zadatak ovaj tjedan bio izabrati sedam stanara koji će u petak imati imunitet na nominacijama, svoj su konačan sud donijele. Mateju je tako okršaj s Vitom koštao glave pa će, zajedno s Goranom i Arsenom, u petak biti nominirana. "Mateja je tuka i zato ne može ući u Društvo", bila je rječita Vita u trenutku obrazlaganja što joj je to nova stanarka skrivila da nije prešla prag inteligencije kojega zahtjeva primanje u Društvo izabranih, kojega je Vita, zajedno s Tessom, supredsjednica.

R.I.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara