MUP predstavio "mali vodič sado-mazo maštarija"

DA POLICIJA ne mora uvijek biti škrta u obavještavanju javnosti svjedoči informacija o jednom uhićenju koju je danas objavila na svojoj web stranici.

Zagrebačka policija izvješćuje da je u utorak u Zagrebu uhitila dvije žene zbog prostitucije. One su za taj posao unajmile stan i oglašavale svoje usluge u novinama. U bilješci su dane standardne informacije o dobi uhićenih, mjestu i vremenu uhićenja te prekršaju za koji su prijavljene.

No, sastavljač informacije potrudio se da posjetiteljima web stranice PU Zagrebačke pruži i nešto više. Tako se može pročitati opis usluga koje su dvije žene u dobi od 36 i 33 godine pružale i pomagala kojima su se pritom koristile.

Posao bi dogovorile nakon što bi zainteresiranima preko telefona opisale svoje atribute i načine na koje su ih spremne zadovoljiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim klasičnog spolnog odnosa u dvoje, za zahtjevnije i u troje, u stanu u Međimurskoj ulici mogle su se ostvariti i sado-mazo maštarije.

Doznaje se tako da su osumnjičene pružale i ´usluge dominacije´. Mušterije su tukle bičem po tijelu, vezivale lisicama, kapale vrućim voskom i zabadale iglice po intimnim dijelovima tijela. Pokoravale su ih na razne načine i tjerale da im ližu cipele s visokim potpeticama.

Pritom su se koristile zavidnim asortimanom seksualnih pomagala - bičevima, povodnicima za pse, vibratorima, lisicama, iglicama, voskom i lateks maskama za lice. Ta su pomagala bila namijenjena ´upravo bizarnim dominantnim seksi igricama koje su pružale muškarcima zainteresiranima za takvu vrstu usluge´.

Policija precizno izvješćuje i o cijenama spomenutih usluga, iako ne i o njihovoj konkurentnosti na tržištu. Spolni odnos u trajanju od pola sata mogao se dobiti po cijeni od 400 kuna i 800 kuna za sat vremena. Spolni odnos s njih dvije u isto vrijeme po cijeni od 800 kuna za pola sata i 1.200 kuna za sat vremena.

Osumnjičene su naplaćivale usluge dominacije po istim cijenama kao i spolni odnos (400 i 800 kuna). U veljači su imale 40 mušterija i zaradile oko 12.000 kuna, može se doznati od zagrebačke policije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara