Musk je Amber poklonio Teslu, obitelj je navodno šokiralo što je stavio unutra

Musk je Amber poklonio Teslu, obitelj je navodno šokiralo što je stavio unutra
Foto: Instagram

ELON MUSK bivšoj je djevojci glumici Amber Heard poklonio automobil Tesla, no u njemu se nalazio uređaj za prisluškivanje, navodno je otkrila njena majka, koja je više voljela "anđeoskog" Johnnyja Deppa nego "kontroliranju sklonog" Muska. 

Osnivačica neprofitne organizacije i obiteljska prijateljica Jennifer Howell to je izjavila u službenom dokumentu, dodavši da je postala bliska prijateljica s Amberinom sestrom Whitney Henriquez dok joj je bila šefica od 2014. do 2016. godine. Upoznala je i glumičinu pokojnu majku Paige, koja je navodno dosta pričala o Amberinoj vezi s osnivačem Space X-a.

Howell je pod prisegom izjavila: "Dok sam bila u posjeti Whitney, Paige mi je rekla da je Musk dao njenoj kćeri Teslu ili nekoliko Tesla, no Amber je saznala da je postavio uređaj za prisluškivanje."

Dodala je da je Paige Muska opisivala kao opsjednutog kontrolom, a za Deppa je govorila da je anđeo i svetac te se nadala da će se on i njena kći pomiriti.

Danas Amberina sestra tvrdi da je ono što Howell priča bizarno i potpuno izmišljeno. Daily Mail doznaje da su sestre posebno uznemirene jer se spominje njihova majka koja je umrla u svibnju.

Muskovi predstavnici odbili su komentirati ove tvrdnje, no neslužbeno se doznaje da je Howellinu izjavu opisao kao "čistu zemlju mašte" te dodao da je Amber o njemu govorila samo lijepe stvari.

U intervjuu koji je dao ovog vikenda demantirao je da je spavao s Amber Deppu iza leđa te dodao da su optužbe o preljubu produkt Deppove tužbe protiv The Suna i potpuna laž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sissy love

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

I dalje tvrdi da se s Amber spetljao tek kad je ona prekinula sve veze s Deppom, unatoč svjedočanstvima vratara zgrade u kojoj su Depp i Amber živjeli, a koji je vidio Muska kako dolazi glumici.

Howell je u izjavi dodala da joj je Paige rekla da su Johnny i Amber prekinuli jer je njena kći bila nasilna te je toliko voljela glumca da se nije mogla kontrolirati.

"Bila sam zatečena tim razgovorom koji se dogodio nekoliko mjeseci nakon razvoda. Whitney mi je rekla da su Amber i Johnny još uvijek u kontaktu i da je to prava ljubav", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara