Muškarac rođen bez penisa će se prvi put poseksati s 44 godine

Muškarac rođen bez penisa će se prvi put poseksati s 44 godine
Foto: Facebook

MUŠKARAC koji je rođen bez penisa prvi put u 44 godine moći će voditi ljubav sa svojom djevojkom. 

Britanac Andrew Wardle rođen je s vrlo rijetkim poremećajem zbog kojeg su mu se mjehur i mokraćovod razvili izvan tijela. To je stanje koje pogađa jednog od 20 milijuna muškaraca, piše Daily Mail. 

>>Nema penis, a spavao s više od sto žena<<

Liječnici iz sveučilišne bolnice u Londonu su iskoristili kožu, mišiće i živce s njegove podlaktice te dio vene iz noge kako bi mu napravili penis. Umetnuli su mu i pumpu za erekciju koja se aktivira prekidačem u testisima. 

>>Čovjek rođen bez penisa koji tvrdi da je spavao s više od sto žena: Dosta mi je života u laži<<

Andrew se podvrgnuo operaciji vrijednoj 419 tisuća kuna, što mu je pokrilo zdravstveno osiguranje. Prvi put će moći voditi ljubav sa svojom dugogodišnjom djevojkom Fedrom Fabian nakon šest tjedana, a prvih 10 dana nakon odnosa njegov rekonstruirani penis će stajati u erekciji. 

"Vrlo sam uzbuđen što ću se moći poseksati prvi put u životu. Proveo sam 44 godine bez penisa i već sam se pomirio s tim da se ne mogu seksati. Trebat će mi vremena da se priviknem", rekao je on. 

Objasnio je da ga zasad ništa ne boli jer je pod lijekovima, no da se već osjeća drugačije. 

"Osjećam se drugačije s tom robotikom u sebi, ali znam da je to sad dio mene. Trenutno se osjećam kao pola čovjek-pola robot. Osjećam se poput bioničkog čovjeka. Bit ću funkcionalan čak i kad budem pijan", kaže Andrew.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara