Muškarac s "najvećim" penisom na svijetu laže, puno je kraći nego što on tvrdi?

Muškarac s "najvećim" penisom na svijetu laže, puno je kraći nego što on tvrdi?

Screenshot: Youtube

MUŠKARAC koji tvrdi da ima najveći penis na svijetu je lažljivac, tvrdi liječnik koji ga je pregledao.

Meksikanac Roberto Esquivel Cabrera tvrdi da ima penis dug 48 centimetara, ali liječnik koji ga je pregledao ne slaže se s tim. 

Radiolog Jesus Pablo Gil Muro obavio je pregled Robertovog penisa, no ovaj navodno nije htio skinuti zavoje kojima je njegov penis omotan i pokazati liječniku kožu, piše Metro.

"Rendgenska snimka pokazuje da se radi o koži koja mu dopire do ispod koljena, ali da je sam penis dugačak između 16 i 18 centimetara. Ostatak tkiva čini koža, krvne žile i upale na koži. On je opsjednut dužinom svog penisa", otkrio je liječnik.

Muškarac s drugim najvećim penisom na svijetu, Jonah Falcon čiji je alat dug 34 centimetra, također je izrazio sumnje u istinitost Robertovih tvrdnji.

"Njegov penis nema 48 centimetara. Liječnici su mu objasnili da se uglavnom radi o kožici koju je cijelo vrijeme pokušavao produžiti, no ispod nje je normalne veličine. Čini mi se besmislenim i očajničkim što se toliko trudi", rekao je Jonah.

Roberto je prošli mjesec otkrio da zbog svog prevelikog penisa ne može pronaći posao te da je iz tog razloga od države dobio invalidninu.

"Tvrtke me ne žele zaposliti jer se, primjerice, ne mogu spustiti na koljena, nositi uniforme, a ne mogu ni trčati. Na razgovorima za posao kažu da će mi se javiti, no to se nikad ne dogodi", požalio se on tom prilikom.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara