Muškarci s ove četiri osobine najlakše dolaze do seksa

Muškarci s ove četiri osobine najlakše dolaze do seksa
Foto: Instagram

AKO STE i vi muškarac čiji seksualni život nije onako bogat kako biste voljeli, sudeći prema rezultatima novog istraživanja, možda je problem u vašoj osobnosti. 

Istraživanje koje je provedeno na Queensland University of Technology pokazalo je da se muškarci s određenim karakternim osobinama seksaju češće nego ostali. 

Pokazalo se da muškarci koji su otvoreni, emotivno stabilni, ugodni ili savjesni najlakše dolaze do seksa, prenosi Mirror. 

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 3000 muškaraca i 1500 žena koji su dali podatke o svom seksualnom životu pokazalo je da je za muškarce bitno kakvu osobnost imaju kad je riječ o tome koliko se seksaju, dok kod žena nije toliko. 

"Pronašli smo ključne razlike između muškaraca i žena kad je riječ o učestalosti seksualnih odnosa, ali i broju potomaka. U usporedbi sa ženama, kod muškaraca postoji puno više faktora koji utječu na to hoće li se poseksati, što objašnjava velike varijacije u tome koliko često se seksaju", objasnio je doktor Stephan Whyte koji je vodio istraživanje. 

Otvorenost je bila jednako bitan faktor kod muškaraca i žena, ali se pokazalo da su kod muškaraca bitne i neke druge osobine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara