Muškarci s ovom vrlinom su bolji u krevetu, tvrdi istraživanje

Muškarci s ovom vrlinom su bolji u krevetu, tvrdi istraživanje
Foto: 123RF / GIPHY

IAKO biste mogli pomislili da su iskustvo i veličina spolnog organa najbolji znakovi koji govore da je muškarac dobar u krevetu, istraživanje objavljeno u dnevniku Socioaffective Neuroscience & Psychology dokazalo je da su muškarci s jednom vrlinom bolji u seksu.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali utvrditi s kakvim su muškarcima imale najbolji seksualni odnos i redovito doživljavale orgazam. Rezultati su pokazali da je smisao za humor najbolji predznak seksualnih vještina kod muškaraca.

Istraživanje je provedeno na ženama do 69 godina koje nisu u vezi ili braku, a one su na 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svoj seksualnom životu. Istraživači namjerno nisu ispitivali zauzete žene jer su smatrali da bi one osjećale obavezu dati bolju ocjenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Tako je na temelju njihovih odgovora ustanovljeno da su najbolji seksualni odnos imale upravo s humorističnim muškarcima jer smisao za humor upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim. To je bitno za dobru komunikaciju između žene i muškarca, što rezultira dobrim seksom.

Uz to, još jedna kvaliteta koja se istaknula je kreativnost. Kreativni i humoristični muškarci, prema riječima ispitanica, pokazuju veći interes za tim da što bolje seksualno zadovolje svoje partnerice, za razliku od muškaraca koje ne krase te vrline.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara