Muž BB Marijane za Index: Nisam oduzeo Marijani našu kćer, kakav bih ja to otac bio?

Foto: Facebook, Screenshot/YouTube


IAKO su neki mediji tijekom ponedjeljka prenijeli vijest da je suprug sudionice Big Brothera Marijane Čvrljak, Ivan Čvrljak njihovu zajedničku kćer oduzeo majci i odveo je k sebi, on je to demantirao za Index.hr. "Upravo sam pročitao najnovije vijesti s interneta pa vidim kako su svi bombastično prenijeli vijest da je moja kći sa mnom. Pa gdje će drugdje biti kad sam doma. Pa kakav sam ja to tata da budem u Šibeniku, a moja kći u Baškoj Vodi", izjavio je za Index.hr Ivan.

Navode kako je njihova kći kod njegove majke također je demantirao izjavivši: "Vijest da je kći kod moje majke je također netočna, bila je kod nje u trenutku kad su neki novinari zvali. Na pitanje je li unuka sad kod nje, moja majka je odgovorila potvrdno. Kći je sa mnom, a moji mi nekad pomognu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mediji su pisali i da je Ivan oduzeo kćer njezinoj majci, koja je trenutačno u reality showu i već se nekoliko puta upitala je li dobra majka, Ivan je kratko i jasno komentirao: "Informacija da sam Marijani oduzeo dijete također je glupost, naša kćerka je moja koliko i Marijanina".

Marijanin muž već neko vrijeme odbija surađivati s medijima i ne daje izjave, izuzev za Index.hr, a to nam je objasnio riječima: "Moja nekomunikacija s medijima je opravdana upravo zbog tih primjera i ubuduće ću potpuno ignorirati njihove svakodnevne pozive. Nadam se da će ove izjave malo rasvijetliti budalaštine koje se danas mogu pročitati na internetu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara