Muža homoseksualca uhvatila u krevetu sa susjedom Pericom, pobjesnila i oboje ih prebila

Muža homoseksualca uhvatila u krevetu sa susjedom Pericom, pobjesnila i oboje ih prebila

Ilustracija: Instagram

POLICIJA u srpskom Aranđelovcu u ponedjeljak je imala nesvakidašnju intervenciju. Naime, prevarena supruga pretukla je muža kojeg je u krevetu uhvatila sa susjedom Pericom.

U ponedjeljak u popodnevnim satima, Jovana S. nanijela je teške tjelesne povrede suprugu Milošu S. iz Aranđelovca, kojeg je uhvatila u prevari, piše Alo. Prema navodima policije, Jovana je uhvatila supruga u ranim jutarnjim satima, a zatim mu nanijela niz teških tjelesnih povreda.

Jovana je krenula na posao, ali se nakon odlaska sjetila da je zaboravila novčanik, da bi se nakon pola sata vratila da ga uzme. No, kad je ušla u stan začula je čudne zvukove, a zatim je svog supruga, vozača kamiona koji je rano ujutro stigao s puta, zatekla u krevetu sa susjedom Pericom.

Prevarena supruga u afektu je uzela metalnu dršku od usisivača i zadala suprugu niz udaraca, a nije poštedjela ni njegovog ljubavnika.

"Da sam zatekla bilo što drugo, bilo bi mi lakše. Da me je varao s nekom susjedom, prijateljicom, ne bi se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla povjerovati ni u najluđim snovima. Ovo je za mene veliko razočaranje. Miloš je za mene bio pojam muškosti, ali kad sam čula kako mu Perica viče "Maco moja" i mazi ga po glavi dok vode ljubav, to je u meni izazvalo napad bijesa i nisam gledala gdje udaram" , rekla je za Ar Info Jovana S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara