Na Čolićevom koncertu za Valentinovo bila i Marija Šerifović, Anu Gruicu dečko zaprosio

Tekst: I.M.
Foto: Duje Klarić, Jadran Babić/Cropix

NA RASPRODANOM koncertu kojeg je za Valentinovo održao u Spaladium Areni, šarmer Zdravko Čolić toliko je dirnuo neke od Splićanki da su potekle i suze radosnice. Na Čolin koncert stigla je i srpska pjevačica Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga 2007. godine, koja je bila u društvu Miss Universe Hrvatske 2000., lijepe Splićanke Renate Lovrinčević.

Među publikom koja je iz sveg glasa pjevala najveće Čolićeve hitove bili su, između ostalih i Jelena Rozga, Jole sa suprugom Anom, Nives Ivanković, Arijana Čulina, Dijana Čuljak, Ivica Šurjak, Giuliano sa suprugom Kristinom, Ivica Mornar sa suprugom Katjom koja je u sedmom mjesecu trudnoće, a na koncert je splitski gradonačelnik Željko Kerum izveo i svoju trudnu djevojku Fani Horvat.

"Vidim da su veze između Splita i mene još uvijek snažne. Uostalom, za Split sam posebno vezan, grad je sličnog mentaliteta kao Sarajevo", rekao je Čolić uoči koncerta. Split i Čolić trajno su povezani još od dana kad je tada mladi pjevač na počecima karijere nastupao na Splitskom festivalu. Zadnji put je u Splitu veliki koncert održao prije 25 godina.

"Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?"

Koncert je obilježila i jedna prosidba. "Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?", pitanje je koje je putem videozida svojoj djevojci Ani Gruici, diplomiranoj glumici koja je karijeru na kazališnim daskama započela nakon što ju je javnost imala prilike upoznati kao manekenku i Playboyevu zečicu, uputio Dijan Jahjefendić, osobni trener i vlasnik jedne splitske teretane.

Presretna Ana na prosidbu je pristala pa će tako ovo Valentinovo i Čolićev splitski koncert ovom paru ostati u posebno lijepom sjećanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara