Na Farmi se dogodilo nešto dosad neviđeno na odabiru sluga, gazda iznenadio sve

Na Farmi se dogodilo nešto dosad neviđeno na odabiru sluga, gazda iznenadio sve
Foto: Press

ZBROJEM glasova s pločica na kojima su farmeri ispisali imena, sluga i sluškinja trebali su biti Srećko i Kristina.

No, Jurica je kao gazda iskoristio svoje pravo da tu odluku promijeni te je za slugu i sluškinju postavio Maju i Ozrena. "Ja bih htio utjecati na nju da se bori još dalje. Nije ostalo još puno i mislim da ona to može, samo se treba složiti malo sa sobom", rekao je Jurica te postavio Maju za sluškinju kako je i napisao na svojoj pločici. Promjenu sluge Jurica je objasnio: "Znam da je Ozren tu potreban na farmi, a neće ići kao duelist", te je dodao kako je siguran kako će ovim odabirom Maja biti prvi duelist.

Maja, kaže, nije pogođena Juričinom odlukom: "Jednostavno znala sam po Juričinom pogledu tako da tu nema nekakve priče. To je njemu krivo zbog Roberta i to je jasno, njegov problem". Ozren također nije iznenađen Juričinom odlukom. "Pa ja se slažem s njim. To je sve ok. Treba sve probati. Nemam ništa protiv", rekao je Ozren te dodao: "Jurica ima tu tendenciju secirati situaciju do najsitnijeg detalja. Očito zna što radi, a meni je svejedno".

Juričina odluka je pomrsila Kristinine planove. "Jurica, prebit ću te kasnije!", našalila se Kristina. Maja i Ozren spakirali su svoje stvari i preselili se u kućicu za slugu i sluškinju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara