Na internetu postoji stranica na kojoj se stvari dijele besplatno, ali ima caka

Na internetu postoji stranica na kojoj se stvari dijele besplatno, ali ima caka
Foto: Instagram

IRSKA voditeljica Vogue Williams otkrila je da postoji web stranica koja izgleda poput svakog drugog online shopa, samo što ima jednu bitnu razliku - stvari se tu dobivaju potpuno besplatno.

32-godišnja ljepotica u sklopu snimanja za svoj novi dokumentarac ''Vogue: My Sponsored Life'' otputovala je u Los Angeles kako bi istražila kako najpoznatiji svjetski influenceri sklapaju sponzorske ugovore s luksuznim brendovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on

U jednom trenutku je otkrila da je i sama članica ekskluzivne web stranice na kojoj brendovi nude svoje proizvode potpuno besplatno, ali naravno - morate biti influencer. "To je poput online šopinga, ali ništa ne plaćaš. Dakle samo klikaš na stvari koje ti se sviđaju, a koje brendovi nude besplatno nadajući se da ćeš objaviti nešto o njima na Instagramu", rekla je.

"To je potpuno ludo, ali i nevjerojatno. Upravo sam dobila nove plahte koje nisam platila", dodala je.

Osim toga, pričala je i tome kako brendovi šalju besplatne poklone na adrese influencera. "Ja sam prava sretnica. Kompanije mi šalju poklone u nadi da ću ih spomenuti na Instagramu. Ali ako je proizvod dobar, ja ću ga spomenuti i ako mi ne plate", objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on

Vogue nije spomenula ime ekskluzivne stranice o kojoj je govorila, no postoji niz sličnih aplikacija i internetskih adresa. Jedna od takvih aplikacija je INTO, gdje se nudi sve - od besplatnih jela preko frizure pa do treninga. Da biste postali član morate biti top model, imati ugovor s nekom agencijom ili imati velik broj sljedbenika na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara