Na internetu uskoro snimka Angeline Jolie koja si ubrizgava heroin?

PREMA pisanju američkih tabloida, Angelina Jolie nije uvijek bila uzorna majka koja pokušava spasiti svijet što je i sama priznala u nekoliko intervjua, a što potvrđuje i najnovija informacija o njezinoj prošlosti - navodno postoji snimka iz devedesetih godina na kojoj si Angelina ubrizgava heroin. Časopis The National Enquirer tvrdi kako vlasnik toga kućnog videa želi prodati snimku za 70 tisuća dolara. 

Navodno je nastala u vrijeme Angelininog snimanja filma "Gia" iz 1998. godine, a i sama je glumica priznala kako joj je u to vrijeme život bio na samom rubu te da je radila "loše stvari". "Ključni dio videa je onaj u kojem si Angelina ubrizgava heroin govoreći kako je droga bolje kvalitete za razliku od sranja koje je do sada uzimala, nakon čega slijede kadrovi kada glumica sa pladnja snifa nešto nalik kokainu ili speedu, a poslije svega 'kuha' si crack kojeg udiše kroz cjevčicu", rekao je izvor tabloidu.

Angelina je uvijek bila iskrena po pitanju svoje problematične prošlosti i sama je priznala da je u jednom periodu svoga života bila ovisna o nekoliko vrsta teških droga. "Uzimala sam kokain, heroin, ecstasy, LSD...sve! Mrzim heroin jer sam jedno vrijeme bila fascinirana njime. Nisam imuna na droge, ali više ga nikada ne bih konzumirala", rekla je Angie u jednom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara