Na Mali Lošinj stigla balkanska blogerica koja se hvalila torbicama vrijednim 900.000 kuna

Na Mali Lošinj stigla balkanska blogerica koja se hvalila torbicama vrijednim 900.000 kuna
Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih modnih blogerica na svijetu Tamara Kalinić trenutno se odmara na Malom Lošinju. Blog koji vodi zove se Glam & Glitter, a upravo taj naziv savršeno opisuje život koji Tamara vodi. 

"Poprilično sam zaljubljena u ovo mjesto", napisala je na Instagramu uspješna 29-godišnjakinja koju prati čak 647 tisuća ljudi.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Ranije ove godine posjetila je Rovinj, a fotografijom iz istarskog gradića objavila je tada na Instagramu.

Lijepa Tamara djetinjstvo je provela u Bosni i Hercegovini i Srbiji, odnosno rođena je u Sarajevu, a tijekom rata s obitelji se preselila u Novi Sad. Kad je napunila 18 godina uputila se na studij farmacije u Veliku Britaniju, a trenutno sa sestrom i njenom obitelji živi u Brightonu.

Prije nekoliko godina ljubav prema pisanju bloga je pobijedila pa je Tamara ostavila posao u ljekarni i počela pisati blog full time. Kako je rekla u intervjuu za Index, dnevno svom blogu posvećuje između šest i 18 sati. 

"Sve zavisi od dana do dana. Privatnik sam, lice sam svoje kompanije i bitno mi je da sve bude besprijekorno. Ne pamtim kad sam posljednji put imala slobodan dan.

Njezinu popularnost je možda najbolje opisati informacijom da je na Instagramu prati više ljudi nego Ellu Dvornik i Sonju Kovač zajedno. Obožavatelje je osvojila kombinacijom atraktivnog izgleda i luksuznog života koji uključuje brojna putovanja po svijetu.

 

My out of office response summed up in one photo ☀️🌊🍓

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Svojedobno je Daily Mail pisao o njenoj kolekciji torbica koja broji 50 primjeraka vrijednih ukupno 100.000 funti, odnosno nešto manje od 900.000 kuna.

"Postoji samo jedan način za liječenje slomljenog srca - nova dizajnerska torbica. Kad sam prekinula s dečkom prošlog Božića nakon tri godine veze, otišla sam u šoping i potrošila 1600 funti na novu tamnoplavu Celine torbicu. I nisam tu stala: čak sam je zamotala i stavila je ispod bora kao poklon samoj sebi, da je otvorim na božićno jutro. Iako znam da nas materijalne stvari ne mogu uistinu razveseliti, ova jest", rekla je tada Tamara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara