Na Peopleovu listu najljepših "ugurala" se i Michelle Obama

Na Peopleovu listu najljepših "ugurala" se i Michelle Obama

ČASOPIS People prošlog je tjedna izbacio svoju listu najljepših ljudi, na kojoj se, uz već tradicionalno prisutna imena, ove godine našla i prva dama Amerike Michelle Obama. Iako lista nije rangirana, nositeljica iste je Christina Applegate, glumica koja će prošlu godinu pamtiti po dvije mazektomije, kemoterapijama, rekonstrukciji grudi i pobjedi nad zloćudnom bolesti koja joj je prošlu godinu zagorčala, raku dojke.

Na listu najljepših 2009. godine ugurale su se i neke dosad javnosti manje poznate zvijezde poput mlade country pjevačice Taylor Swift i cijelog kompleta ženskog podmlatka kultnog "Beverly Hillsa", a da će zvijezde u usponu ovu ukazanu im čast iskoristiti kao odskočnu dasku za karijeru "širih razmjera" uopće ne sumnjamo, i štoviše, podržavamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ime koje je privuklo najviše medijske pažnje nakon što je People objavio tko je što u svijetu lijepih, bogatih i slavnih svakako je ime prve američke dame Michelle Obame. Osim što je ovo prvi put u povijesti da People prvu damu uvrštava na svoju prestižnu listu, ovo je i svojevrsna potvrda Michelline dominacije u svijetu glamura i blještavila koju je započela još u predsjedničkoj kampanji. Osim što je sunarodnjake, ali i Europljane, oduševila svojim nepogrešivim odjevnim stilom, Michelle to nastavlja činiti i svojim izgledom, šarmom, jednako kao i mozgom.

V.V.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara