Na pomolu duet Kylie i Danni?

DANNI Minogue najavila je mogućnost snimanja dueta s Kylie, kojim misli ponovo pokrenuti svoju uspavanu karijeru pop zvijezde.

Iako je Danni-in debi album "Neon Nights", snimljen uz pomoć brojnih teksopisaca i producenata, dobio relativno dobre kritike  kao sasvim pristojan dance album, mlađa od sestara Minogue još uvijek iza sebe nema hit kalibra "Cant Get You Out Of My Head", koji je svojevremeno Kylie priskrbio planetarnu popularnost.

Danni se nada kako će duetom s Kylie ponovo pobuditi medijsku pažnju, ali i dokazati kako ima dovoljno potencijala za uspjeh u glazbenoj industriji. Što se tiče fizičkog izgleda i imidža, bilo bi bezobrazno tvrditi da Danni nema sve predispozicije za karijeru pop zvijezde poput svoje sestre, nedostaje još samo nekoliko dobrih pjesama.

U nedavnom razgovoru s britanskim novinarima, Danni je o duetu s Kylie rekla: "To je nešto što obje želimo napraviti, ali ne još, to nam mora doći u pravom trenutku. Ne želimo da to ispadne tako da tu pjesmu kasnije zajedno izvodimo na turnejama i zato to mora biti nešto zaista posebno."

Na pitanje novinara o tome pokušava li dostići razinu sestrine popularnosti, Danni je kratko rekla: "Ja ću uvijek biti iza Kylie jer ona ima puno hit pjesama. Uopće se ne pokušavam takmičiti s njom."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara