Na ruci razvedenog konzervativca Nina Raspudića opet osvanuo vjenčani prsten

Na ruci razvedenog konzervativca Nina Raspudića opet osvanuo vjenčani prsten
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

NA RUCI ekstremnog desničara i konzervativca bliskog Željki Markić, razvedenog Nina Raspudića, nedavno je osvanuo vjenčani prsten.

Iako on i Marija Selak, s kojom  je snimao HRT-ovu emisiju Peti dan, svoju vezu nikad nisu javno potvrdili, fotografi su ih snimili zajedno. Posljednji put dogodilo se to na Weekend Media Festivalu u Rovinju prošle jeseni, kad je Marijin trudnički trbuh bio i više nego očit.

Raspudić inače zagovara tradicionalnu obitelj iako je on sam odavno nema. Naime, u vezi sa Selak je već neko vrijeme, a na prvi brak u kojem je dobio dijete očito je stavio točku. 

S obzirom na to da mu se ne slaže s konzervativnim tezama koje zagovara, Raspudić o privatnom životu u javnosti ne otkriva ništa.

>>>Filozofska Lile Bačić napala Šimlešu

Koliko je Raspudić konzervativan, svjedoči činjenica da je zagrebačku promociju svoje knjige održao u crkvi Sveta Mati Slobode na Jarunu, a koliko je blizak Željki Markić, svjedoči činjenica da mu je ona sjedila u publici.

Selak je docentica humanističkih znanosti na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, a Raspudić je docent za talijansku književnost na Odsjeku za talijanistiku na istom fakultetu. Zajedno rade na emisiji Peti dan, a on radi za još nekoliko medija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara